ge mig september.

Imorgon är det sista dagen på mitt sommar vikariat, det känns väldigt skönt, trotts att jag på måndag anses som arbetslös. Men det kan va skönt att få sova ut lite allt mer, framför allt ha lite lediga dagar. Får väll tills nästa jobb leva som ett välbetalat innebandy proffs. haha.




spel

5 månader har gått - kräver revansch!?


jupp

Innebandy nörd

Idag är det 38 dagar kvar till permiär för challengers att spela sin första seriematch, enligt mig alldeles för många dagar, men på vägen dit finns det en hel del godbitar. Ska bli grymt kul att spela i div 1 södra, för det första så har jag aldrig spelat mot de lagen förut och för det andra kommer det bli hela 6st heta derby matcher. Det kommer bli en kamp med blod, svett och tårar.
Den 14 September väntar träningsmatch mot mina gamla lagkamrater i Mariestad, Lockerud står får motståndet, kommer bli något så grymt kul. Laget dom hade för 2 år sedan när jag spelade där va ungt med några gamla rävar, små tjejerna som redan va duktiga då har 2 års rutin från ettan. Dom kan va riktigt bra.
Kakan, Mallo, Sanny och alla andra sköna lirare -  I´m coming back.


jag och palle
Jag och Palle - IBK 7-h säsongen 05/06



I helgen står Husqvarna för motståndet, första träningsmatchen, kul att mäta sig lite med andra lag. Husqvarna är ett lag som enligt mig lever på en spelare eller gjorde det den säsongen jag va med och mötte dom. Läste matchreferatet när dom hade mött Surte och i det stora hela så vann dom på att dom hade ett grymt försvarspel, men att göra sex mål är inte heller fy skam. Tyvärr kan jobb stå ivägen för mig, men jag ska göra allt för att kunna åka med.


vänd hem

Jag och Tina, vääänd hem. haha


<3



Igår hade jag besök, hennes bruna ögon är det vackraste jag sett. När hon ler mot mig blir mitt hjärta varm.





Kanske världens slappaste dag, har suttit på samma plats i soffan med datorn framför mig hela dagen förutom när jag va tvungen att gå ut och känna på regnet med flipp flopp, fri känsla. Har kollat på tre Irene Huss filmer, hyffsat bra faktiskt, gillar kriminalare, men det känns som om man kan Beck filmerna innan och utan nu så fick börja på något annat.
Känns så där bra när man ska tvingas ställa klockan på 2.20 inatt, dax för jobb kl 3. Så kankse ska börja fundera på att gå och lägga mig nu.

 Imorgon väntas även träning, inomhus med klubba och boll förhoppningsvis. Grymt kul!





voii 

seize the day



Ibland undrar man..

En vanlig situation på jobbet..

Det piper när passageraren passerar bågen
Jag - Hej! är du snäll och gå tillbaka, ta av dig dina skor och ställer dem på bandet?
Passageraren ser förvirrad ut.
Jag - gå tillbaka, ta av dig skorna, ställ dom på bandet.
Passageraren går tillbaka och tittar konstigt ner på sina skor och sen på mig.
Jag pekar på mina egna skor och upprepar samma sak fast på engelska.
Passageraren tar av sig skorna, men låter dom ligga kvar på golvet och sedan går igenom igen.
Jag - Take your shoes at the x-ray.
Passageraren - Va?? (på svenska)
Jag - Lägg skorna på bandet.
Passageraren - Men jag har inget i mina skor.
(inte terroristerna heller)

Hur svårt är det att göra som någon säger till en om?
Är folk tröga eller lämnar alla huvudet hemma när man ska på semester, man undrar ju ibland hur resten av resan ska gå för vissa familjer, äldre par eller ungdomar. Men emellan åt förgyller dom min dag. Dagliga kommentarer kan få en att vikas av skratt.

säkerhetskontroll



Som fisken i vattnet

Helgen stod för taktikläger som sagt, en mycket trevlig tillställning. Detta kommer bli hur bra som hellst, det blir verkligen så bra som man gör det. Nytt spelsystem för de flesta och många virriga hjänor, men efter ett tag föll paletten ner och det kan bara bli bättre.
Troligen utan att jag vågar erkänna det är jag nog lite av en materialspelare, test av klubbor av annat märke jämför med förra säsongen utfördes och jag blev som tur va positivt överaskad.

jagg


Grymt kul att vi förhoppningsvis kommer ha en trogen supporter varenda hemma match i form av Grussan gamle vän, ´´The Sandras´´ även kallat i början av vår karriär, vilket radarpar, vi bar upp de underbart snygga gul/svarta dräkterna med stolthet, sen försvann Gruss någonstans på vägen men man vet aldrig kankse vi kommer och dominerar i SAIK någon gång om hundra år. Här har du och alla andra intresserade vår hemsida, så kan ni enkelt planera in alla våra matcher http://www.challengers.se/ , ett rent nöje.

saik


Snart inkommer samtal från fröken Fredborg och troligtvis är det simmning som står på schemat, vi är inte bara snyggast i bikini utan simmar ungefär lika bra som michael phelps, ska bara försöka nöta lite på väningarna.

Tjuvlyssnat.

Bland det roligaste som finns är att tjuvlyssna på folk, speciellt när man åker buss eller varför inte i en rulltrappa. Ibland besöker jag http://www.tjuvlyssnat.se/ och skrattar alltid så att man börjar lipa. Idag tjuvlyssnade när jag va på allum och spatserade.

I rulltrappan på allum.

Två killar ca 14 år diskuterar olika stilar med breeed göteborska.
Kille 1: Asså det finns typ bara två olika stilar nu förtiden.
Kille 2: mmm..vilka då?
Kille 1: Det är Hiphopp och sånna som skär sig.
Kille 2: Aaa det är fan sant, sånna som skär sig har verkligen blivit en stil.

Verkligen tragiskt egentligen, vart är världen på väg? Men samtidigt vääldigt kul. haha

Men det hela blev väldigt mycket roligare när jag berättade för Mirjus, då hon inte riktigt förstod va dom menade med ``skär sig stilen``. Hon uppfattade det som att det va folk som hade lite utstickande klädsmak som tillexempel blandade helt vilt bland färger och mönster, typ rött och rosa. hahaha


Laddad som tusan inför taktik lägret, har inte speciellt höga förväntningar för då blir man oftast ganska missnöjd. Det jag ser framemot är att lira enormt mycket två mål och ha grymt kul med underbara människor.

Imorgon väntar även storstädning, disk och tvätt mindre kul. Men så jäkla gött när det är klart och ännu skönare blir det när man kommer hem söndag kväll och slipper känna lukten av sopor, gå meter långa steg för att inte kliva på något och ha rena bestick i lådan.

lag

Från svettsarläger till taktikläger. Fan va grymma vi är.

....



mirja


Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Ovisshet.

shitt vilken skum dag, på jobbet frågade dom mig om jag va bitter, rekomenderade mig att läsa ``bitterfittan``. Men själv är jag nog bara nere i en down period, samtidigt som ja försöker se allt från den ljusa sidan vilken inte är helt lätt. Svår kombination.
Somnade med ikea katalogen i handen och vaknade klockan sju, inte helt okej eftersom träningen börjar kvart över. Med0% intag av vatten under dagen och tom mage pallade jag mig iväg till träningen en aning sen. Träningen fall mig i smaken som tur va annars vetti fan om jag hade klarat av det. Kass närvaro, men jag hoppas att dom som inte va där laddar till tusen inför helgens taktikläger, som förövrigt lite smått komiskt ska ske i fritsla, världensände? njaa..jag kanske ska va tyst efter som ja själv kommer från skogen. Känner mig ganska peppad efter dagens positiva nyhet, nog den enda oxå skulle jag tro.




Ovisshet, kommer man nog aldrig att komma ifrån samtidigt som jag inte alls tycker om det. Visst det hade väll inte varit så jävla kul om man hade haft allt packat och klart hela sitt liv. Det jobbiga är känslan av att inte veta om ovissheten är positiv eller negativ, men det är väll upp till än själv att försöka få det så bra som möjligt. Jag burkar ibland säga -det löser sig-  eller -ta det som det kommer- men om jag tänker efter är det är oftast om saker som egentligen inte spelar så stor roll eller som man egentligen ser en lösning på fast den är oklar. Önskar man alltid skulle kunna säga så, fast då kankse det uppfattas som att jag är en person som inte orkar ta tag i någonting.


Världens sötaste syster ringde precis och berätta att hon skulle börja skolan imon, skönt att veta vad man ska göra. Minns det som igår när man skulle börja sexan och man äntligen va äldst på skolan, man kände sig så himla stor fast man i själva verket inte hade någon aning om vad som skulle hända i fortsättningen. Men man grubblade inte heller på framtiden, det existerade inte någon jobbig ovisshet. Saknar liten och hennes andra hälft, min underbara bror.



vi
Vad skulle jag göra utan er?



Dax att ladda inför ett arbetspass på 12 timmar, klockan ringer 4.20 inatt eller på morgonen kanske det blir. 

Mer än tusen ord..

Kort är lite av min grej, jag skulle kalla det för passion.
Även ordet passion känns så himla bra.








Ta mig tillbaka

ta mig till baka

Välkommen, man tackar!

Jag brukar tillstörsta delen av min fritid ägna ett antal timmar framför min favorit pryl, min kära Asus. Brukar bli så då att man läser en hel del bloggar, varför då inte skaffa sig en egen? hum.. kom på det idag.. hade inte äns tänkt tanken innan.. kan bero på att jag tydligen sov på gramatiklektionerna i skolan eller nått liknande ibland undrar jag om jag kankse har dyslexi eller så är det bara orden som bråkar med mig. Älskar http://lexin2.nada.kth.se/sve-sve.html skulle aldrig överlevt gymnasiet utan denna sida, synd bara att den inte förklarar när man ska sätta dit en liten punkt eller kommatecken, även särskrivningar hör till nått som ja inte förstår mig på..det kan väll inte spela någon roll.

Nog om brister, ibland är jag rätt grym ändå.

Snart kommer far och farbror hit och ska hjälpa mig att få iordning på min lilla håla, sätta upp drapperi och lite vackra tavlor eller fotografier rättare sagt. Kanske borde städa bort all skit först, 5 soppåsar i hallen, en utvräkt väska som ännu inte plockats upp sen yran för några veckor sedan och massa disk överallt. orka.



Känner lugn i din famn.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0