Brist på annat

Brukar slå mig ner vid dator och kolla på bonde söker fru på onsdagar efter träning men va händer idag Tekniskt fel?! va fan. Brukar även dela denna tid framför detta otroligt roliga programet med min bättre hälft och hon är inte heller här. Det måste nog vara därför. Den som väntar på något gott....
Men måste ändå säga att tv4 anytime är en grymt bra sida, fast jag har i princip redan kollat klart på alla dokumentärer.

Imon ska man knega ihop lite pengar till laget, stå bakom scenen när Lena och Orup spexar tet. Kan bli trevligt värre, undra vad man ska göra bara. Grymt mycket roligare att göra ett sånt här jobb istället för sälja lotter eller inventera, fan va tråkigt det är.

I helgen väntas det en tripp hem till Borås igen, tydligen är det alla helgons dag och det måste man ju fira.

Idag har jag även köpt ett par vinterskor för er som vill veta, det har typ aldrig hänt. Vinterskor va e det när man kan gå i sina gamla grymt slitna men underbara converse. Men det enda som gör att jag kallar mina nya snyggingar vinterskor är att dom heter winter och har massa gött ludd i sig annars ett par helt vanliga gympaskor.

Det börjar bli kallt, jag vill ha snö men inget jävla slask, fast risken är ju galet stor.



I år blir det ingen förklädnad på helloween, min kompanjon är ju i Thailand så det går inte för sig

hh
cc

ps. jag och suss va dom enda på festen som hade tagit det där med halloween på allvar, grymt pinsamt men så jävla kul.

ds. tydligen inne och bli vegetarian nu. 

Värme

Såg nyss ett program på svt som heter "dom kallar oss artister", första programet handlade om Håkan, han är en så fin människa , blev helt varm i hjärtat. Tusan va bra han är.


Je taime


Jag skulle kalla det konst

...

The end



Nu har du äntligen funnit den ro du länge sökt.

Kärlek & sorg

Liten inpuls tripp hem till familjen i Fristad, men med blandade känslor. Mina små yrväder till syskon blev helt galna av lycka när jag kom innanför dörren att tårarna började rinna på bror min, det värmde i hjärtat.
Morgon dagen kommer däremot bli en jobbig och dyster dag, begravning väntar.


ll
Mer än 2 år sedan nu..




lll

I Göteborg lämnade jag kvar mitt finaste hjärta.

Skogsvandring..

Skriv hastigheten har minskats betydligt sen vänsterhanden blev invalid, därför orkar jag inte skriva så mycket blir bara irriterad och det är ju väldigt onödigt.

Har varit på promenad med Anna T idag, har nog aldrig gått så långt helt frivilligt.mmm  cc


Your love is my love and my love is your love


HANDikappad


En bild säger mer än tusen ord. Helvete.

gips

Borta minst tre veckor, bye bye innebandy.

Strike

Åkte runt i bilen och undra va fan det va som lät, det kändes som om det va nått som lossnade och hela bilen höll på att falla ihop. Sen kom jag på att jag har ett bowlingklot i bagaget som jag fick av en passagerare som hade övervikt. Frågan är vad jag ska ha den till, en karriär inom den sporten har jag förlängesedan tappat tron på, eller får man tävla med en viss procent alkohol i kroppen?
 

gg
Säljes - Endast seriösa köpare Tack!    Ulla?



Ikväll är jag bjuden på middag hos en gammal vapendragare ska bli riktigt kul att ses och dra goa gammla minnen.

Imon är det dax för göteborgs bästa och hetaste derby, då motståndet är IBF Göteborg (14.30 Torpahallen) missa inte det. Tror att laget med minst nerver kommer att vinna. Jag är iaf grymt taggad och jag hoppas att mina riddarkamrater är detsamma. 


Det är en sjuk värld vi lever i..

...så ta vara på varje sekund.

Ta hand om dig själv, visa att du bry dig om och älskar dom som står dig nära.





Vila i frid.

Du försvann alldeles för tidigt, innan du ens funnit lyckan och ro i ditt liv, jag vet att du finner det nu för du har redan varit i helvetet. Jag gråter med dig.

Du hade ett av de finaste leendet jag någonsin har sett. Ditt skratt och leende kommer jag alltid att minnas. Jag visste om mörkret inom dig men du visade aldrig sorgen i dina ögon. 

 

Nytta

Grymt kass jag är på att uppdatera här, men då kanske det betyder att jag har haft en hel del annat för mig.

Just nu jobb, längtar som tusan tills ikväll.

Fjärlilar i hela mig.

Konstigt

Man finner inga ord och blir helt stum.
Lycka och sorg.

Väldigt konstigt att det finns en likhet mellan två helt olika känslor.


Carpe Diem

På mitt jobb är dagens rutin att grundläsa kvällstidningen (som kommer på morgonen?) , jag tycker iaf att den här serien är sjukt kul.

ll
ff

Ögon som tindrar.



ii

Seize the day



Bullen

Helt plötsligt övergick september till oktober och vädret följde efter. Kallt och löv överallt det luktar höst. Man får en sån där härlig myskänsla i kroppen och vill bara tända ljus och krypa ner under en filt, jag gillar hösten.

I helgen har seriepremiären avspelats och man har en lättnad i kroppen, varför så sjukt nervös egentligen.. bara en vanlig jevla match. Lyckan va iaf total, vinst med 5-2 borta mot Södra Dal. Dom va absolut inte dåliga, men vi gjorde dom grymt kassa. Underbar laginsats och det bästa är att det bara har börjat....
Den här dagen var det även Kanelbullens dag, blev väldigt imponerad när hela 3 stycken i laget ville överaska med nybakta bullar. Hoppas på att det där med bakning håller i sig resten av säsongen. Själv så är bullarna som bakades för ett tagsedan här hemma helt slut, måste bli ändring på det.

Igår spenderades dagen med norrlänningar, kan inte bli annat än hur bra som hellst. Tur på stan, 2 ruggiga filmer, tacopaj och sovsällskap.

Ny vecka, nytt jobb, nya möjligheter.


nnmmjj

Världens bästa och snyggaste bullbakare.


RSS 2.0