Tiderna förändras

Ett program som man följde varenda vecka när man va liten va ju lilla sportspeglen, jag har för mig att man skulle va intresserad av sport. Hitta ett mycket roligt klipp på youtube, från just detta nostalgiska programmet som fortfarande håller på idg?! tror jag.

Från 1987 som även är ett fint årtal, älskar barnens brinnande intresse

,

Amanda Jensen - So far away

http://www.youtube.com/watch?v=kOWOeOXoizg



Lördag hela veckan?

Idag stod det gymträning på schemat och jag har insett förlänge sedan att min kropp är inte gjord för sånt, helt fel uppbyggnad. Smidig som ett kylskåp, och lika dålig styrsel i kroppen som kokad spagetti. Men som alltid är det grymt gött att träna med sköna filurer och känslan efter träning är riktigt härlig. Imorgon är det dax för fotografering, vi ska visa upp vårt vackra smile och stolt stå klädda i babyblåa tröjor, kan inte bli annat än bra. Efter det blir det träning, är redan grymt taggad, ska bli gött att börja spela ihop sig fram till seriepremiär nu, vilket är enbart 10 dagar kvar då Södra Dal står för motståndet.

jajaja


Imogon kan man säga att jag har helg, ledig fram till måndag morgon kl 7. Har vädigt höga förväntingar på fredag/lördag och jag lovar att det kommer att uppfyllas. På fredag väntas Håkan, han är glädje, sån lycka. Kan inte annat än le. Firmafest med kontrollanterna på Landvetter blir det på Lördag, kan bli hur galet som hellst.



mmm...ge mig samma känsla igen.
Liseberg 20.00

en ny vecka blir till

Hahahahah...


"Vi gör det, vi bara gör det"






Lev här och nu.

Gött mos

Yes!! bara 8 timmar kvar och det är fredag. En låt på det så :)

 

Trevlig helg

fan

Lovar att försöka överleva denna dagen, totalt utebliven sömn. Nu jobb. Slutar kl halv 10, då tänker jag åka direkt hem och lägga mig och för hoppnigsvis vakna runt halv 7 tiden när träningen börjar. Just nu är det knappt att jag orkar med det.


Finns saker jag måste ta tag i, men jag hittar fan inte greppet. Försöker njuta av varje sekund av dagarna som går men ibland är det en total omöjlighet.




Jag vågar inte tro på hoppet. Eller det existerar nog inte äns något.

Några dagar har gått.

Helgen bestod av ett kärt återseende av mysiga människor, i den lilla men mycket trevliga staden Mariestad. Där jag som de flesta vet tillbringat en säsong med Lockerud. Insåg att jag verkligen saknade dom, skärpning får det bli på att höra av sig. Dagen efter Tacos, guitar hero, kortspel och en hel del skvaller så va det dax att bli motståndare, känndes väldigt konstigt men det va en riktigt kul match att spela, golvet känndes som hemma och min femma har aldrig spelat bättre, äntligen lossnade det och som jag brukar säga (ibland i helt fel tillfällen) det kan bara bli bättre. Tyvärr slutade matchen med förlust 5-4. Trots att jag hatar att förlora åkte jag ifrån Mariestad med en bra känsla i kroppen.

..        haha     

      

Kakan och Sanny.
Jag i grymt snyggt hår, Mallo, Kakan och Sanny. Helt galen fest.

,,



Idag har jag och min pingla planerat för inkilning, mycket trevligt. Idéerna sprudlade inte direkt till en början, men till slut så. Det kommer bli hur bra som hellst. Nu är det mindre än en månad kvar till seriepremiär, är det någon annan än jag som längtar?
Vi åkte även ända till backaplan idag för att hitta inomhus skor som tydligen verkade vara slut överallt, det blev ett par blåa med inslag av rosa och grönt, så jävla läckert. Som sakt vi kommer inte bara vara bäst på plan utan snyggast oxå (huvudsaken är att man är snygg även om man förlorar). Sprang även in en snabbis på Hollywood outlet, min svaghet av skor blev ännu svagare, men jag lyckades säga åt mig själv att du har redan för många och pengar existerar knappt denna månaden, fast egentligen kan man ha för många skor? näää. Iaf tröstade jag mig själv med att köpa en tröja, skit snygg.

sko



Måste avsluta med lite glädje, min trognaste vän i alla stunder. Anna T. Äntligen nytt album.
Hittade ett smakprov på en av de nya låtarna, en akustisk version.
Du slutar aldrig att förvåna och fånga mitt hjärta.
Du finns alltid kvar, vad som än händer.
Längtar.


Tack & adjö


evening.






en fin låt.

11 September

Hur fan kan man knappt få upp ögonen och tvingas dra sig själv upp ur sängen när kl är 11, trött tröttare classe. Saknaden av två vackra bruna ögon som tittar in i mina när jag vakna va väldigt stor, fan. Undra vad man ska hitta på idag, är ledig idag eller arbetslös kanske det kallas. Borde verkligen städa, men hur kul är det. Kommer sluta med att jag sitter här fram till träningen börjar ändå, fast med några grymt bra filmer är det aldrig fel det heller. Men tiden går så jälva fort, ja blir rädd. Glöm inte att tänka en tanke idag till alla som sörjer i det stora landet, på andra sidan jorden. Tragiskt. 

www.photoshop.com/express löööv it

moi

En trött classe med fluff, en klippning snart kanske inte hade suttit fel.




´´Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på´´

Håkan är en sann vän.


Så e de

Det blir aldrig riktigt som man tänkt

 

nu finns det ingenting jag kan göra.

Love.

Måndag.

Jobba, sova, jobba, sova...ja som trodde att jag va arbetslös.
Njut så länge det varar.



En liten tribal, ett litet vågskvalp i korsrygga.


sov gott

Underhållning på hög nivå

Västerås, ästerås, sterås, terås, erås, rås, ås, s.

me and mary
nn

Shit, hit, it, t   näs, äs, s.

Galet




Idag jobb 7-19, träning, tvätt i handfatet, disk, skriva cv, leta efter papper, äta mat.
Imon onödig träff på ams, packa, avresa mot Västerås för att lira lite innebandy....borta heela helgen.

Snart sova efter lite käk och kanske en dusch efter man har tränat.

Tomt, vågar inte gå och lägg mig.




Sparar det i en liten burk...



loo

bad


RSS 2.0