Gött e de

Vi har lyckats med det nästintill omöjliga i Göteborg nämnligen att skaffa en lägenhet eller aa rättare sagt min bättre hälft fixade det med sitt vackra leende. Så det är så sant som det låter jag ska gå och bli sambo. Kan knappt tro att det är sant helt jävla underbart. Tänk hur mycket bullar vi kan baka.

Imon match mot Surte, haha va kul Sur Te, såg det nu, och sura ska vi tusan mig göra dom, det är inte speciellt svårt fast som vanligt är det ju flest mål som vinner. Efter matchen ska det firas att vi hittat lägenhet fan så bra.

mm

Ser på kortet och inser att jag borde klippa mig igen, ser ut som ett troll desutom är det helt svart just nu. Inte riktigt helt okej, fast det är ju som sagt "bara hår" som en viss person burkar uttrycka sig :)

Söndag

Igår tillbringade jag och M dagen i mina hemtrakter, först ett stop på Backaplan och Burger King där vi satt ovanligt länge. På kvällen va det kalas för minsta kusinen, faster kan det där med att laga mat tusan va gott det va och efterätten va pricken över i:et.

Idag är det match igen, möter sämsta laget i serien med 0 tagna poäng om vi förlorar idag kommer ja att gråta. Vi behöver en vinst för att få tillbaka lite självförtroende.

Grått och skit väder ute. Längtar till värmen eller bara känna känslan att vara någonhelt annan stans. Få nya vackra bilder i huvudet. Slippa att behöva ha koll på vad det är för dag eller hur mycker klockan är. Jag vill uppleva nya delar av världen med dig. Nu ska det tusan mig sparas till nästa resa.

öö
vv
åå

Kontroll

10 timmar 30 minuter kvar att jobba. Vaknade av en underbar känsla i kroppen i morses så denna dagen kommer gå skit bra.

Inom snar framtid blir det mer tid tillsammans. Galet bra.

Det är grått ute, och kylan är tillbaka, fick skrapa rutorna i morses trodde det va över med det. Älskar vintern men då ska det va snö upp till knäna och massa sol annars få det va. Vill ha vår NU!


2009

Nya tag.
Galet dålig uppdatering här märker jag.
Kommer snart en lite sumering om vad som hänt det senaste, föredrar uppdateringen i bilder men just nu hittar ja inte kamerasladden.

I helgen är det äntligen dax för match igen, är jävligt sugen trotts att träningen igår kändes skit. Men tydligen kan det ju inte gå bra jämt. Däremot så leker livet.

Jag är galet kär.
 
jj

RSS 2.0